Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ, ΒΔΕΛΥΣΣΕΤΑΙ ΟΜΩΣ - ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ - ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ!!!


Ας δούμε λοιπόν τι λέει ο Κατασκευαστής μας σχετικά:

(1) Η ΟΜΟΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ/ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!

«ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ: ‘ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΟΗΘΟ ΟΜΟΙΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ’.» (ΓΕΝΕΣΗ 2:18)
«ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΚΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΥΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ, ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ. ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ ΕΙΠΕ: ‘ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΝΔΡΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΡΚΑ.» (ΓΕΝΕΣΗ 2:21-24) 

(2) Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑ! ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ (ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ) ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ (ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ) ΗΤΑΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!


«ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΡΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΤΗΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.» (ΛΕΥΪΤΙΚΟ 18:22)
«ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΜΙΣΘΟ ΠΟΡΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΩΜΑ ΚΙΝΑΙΔΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ.» (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 23:17, 18)

(3) ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ!!!


«Γιατί, ενώ γνώρισαν το Θεό, ως Θεό δεν τον δόξασαν ή δεν τον ευχαρίστησαν, αλλά απατήθηκαν με τους μάταιους διαλογισμούς τους και σκοτείνιασε η ασύνετη καρδιά τους. Ενώ ισχυρίζονταν πως είναι σοφοί, έγιναν μωροί, και άλλαξαν τη δόξα του άφθαρτου Θεού με ομοίωμα εικόνας φθαρτού ανθρώπου και πτηνών και τετραπόδων και ερπετών.
Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός στις επιθυμίες των καρδιών τους σε ακαθαρσία, ώστε να ατιμάζουν τα σώματά τους μεταξύ τους, αυτοί που μετάλλαξαν την αλήθεια του Θεού με το ψέμα, και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση παρά τον Κτίστη, που είναι ευλογητός στους αιώνες. Αμήν.
Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός σε ατιμωτικά πάθη: γιατί και τα θηλυκά τους μετάλλαξαν τη φυσική χρήση του σώματός τους στην αφύσικη, κι όμοια και οι αρσενικοί, αφού άφησαν τη φυσική χρήση του θηλυκού, κατακάηκαν από την όρεξή τους ο ένας προς τον άλλο, αρσενικοί με αρσενικούς, ενώ κατεργάζονταν άσχημες πράξεις και λάβαιναν στους εαυτούς τους το μισθό που τους έπρεπε της πλάνης τους.
Και καθώς δε δοκίμασαν για να έχουν το Θεό με επίγνωση, τους παράδωσε ο Θεός σε κίβδηλο νου, ώστε να κάνουν όσα δεν πρέπει.» (ΡΩΜΑΙΟΥΣ 1:21-27)

(4) ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΤΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

«Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι, ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και αυτά ήσασταν μερικοί. αλλά απολουστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με το όνομα του Κυρίου [μας] Ιησού Χριστού και με το Πνεύμα του Θεού μας.» (Α’ ΚΟΡΙΝΘ. 6:9-11) 

(5) ΟΙ ΒΔΕΛΥΚΤΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!
«Αλλά για τους δειλούς και άπιστους και βδελυρούς και φονιάδες και πόρνους και μάγους και ειδωλολάτρες και για όλους τους ψεύτες, το μέρος τους θα είναι μέσα στη λίμνη που καίγεται με φωτιά και θειάφι: αυτό είναι ο θάνατος ο δεύτερος». (ΑΠΟΚΑΛ 21:8)


(6) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΄ΣΩΣΟΥΝ’, ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΟΥΣ!

«Όποιος αγαπάει πατέρα ή μητέρα περισσότερο από εμένα δεν μου είναι άξιος, και όποιος αγαπάει γιο ή θυγατέρα περισσότερο από Εμένα δεν Μου είναι άξιος» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ 10:37)

(7) Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΣ/ -Η ΚΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ/ -Η, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΚΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ!

«Γιατί τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του το μονογενή, για να μη χαθεί καθένας που πιστεύει σ’ αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια. Γιατί ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού. Όποιος πιστεύει σε αυτόν δεν κρίνεται. Όποιος όμως δεν πιστεύει ήδη έχει κριθεί ένοχος, γιατί δεν έχει πιστέψει στο όνομα του μονογενούς Υιού του Θεού. Και αυτή είναι η κατηγορία για την κρίση: ότι το φως έχει έρθει στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι αγάπησαν περισσότερο το σκοτάδι παρά το φως. γιατί τα έργα τους ήταν κακά. Γιατί καθένας που πράττει κακά μισεί το φως και δεν έρχεται προς το φως, για να μην ελεγχτούν τα έργα του. Αυτός όμως που εφαρμόζει την αλήθεια έρχεται προς το φως, για να φανερωθούν τα έργα του ότι έχουν γίνει μέσα στο θέλημα του Θεού». (ΙΩΑΝΝΗΣ 3:16-21)



Α) ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
«ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΛΗΣΙΑΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ 4:17)
«…αν δε μετανοείτε, όλοι όμοια θα χαθείτε.» (ΛΟΥΚΑΣ 13:3)

Β) ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΗΣ!
«ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΘΑ ΕΛΕΗΘΕΙ.» (ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ 28:13)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου