Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!

1. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ
«Στάθηκες στην Eδέμ, στον παράδεισο του Θεού. 'Ησουν περισκεπασμένος από κάθε πολύτιμη πέτρα, Aπό σάρδιο, τοπάζιο, και διαμάντι, βηρύλλιο, όνυχα, και ίασπη, σάπφειρο, σμάραγδο και άνθρακα, και χρυσάφι H υπηρεσία των τυμπάνων σου και των αυλών σου ήταν ετοιμασμένη για σένα, κατά την ημέρα που κτίστηκες. 'Ησουν χρισμένο χερούβ, για να επισκιάζεις και Εγώ σε έστησα. 'Ησουν στο άγιο βουνό τού Θεού περπατούσες ανάμεσα σε πύρινες πέτρες. 'Ησουν τέλειος στους δρόμους σου, από την ημέρα που κτίστηκες, μέχρις ότου βρέθηκε μέσα σε σένα αδικία. Aπό το πλήθος τού εμπορίου σου γέμισαν το εσωτερικό σου από ανομία, και αμάρτησες Γι' αυτό, θα σε απορρίψω από το βουνό τού Θεού ως βέβηλον και θα σε οδηγήσω μέσα από τις πύρινες πέτρες σε απώλεια, χερούβ που επισκιάζεις. H καρδιά σου υψώθηκε, εξαιτίας τής ωραιότητάς σου έφθειρες τη σοφία σου, εξαιτίας τής λαμπρότητάς σου. Θα σε ρίξω καταγής θα σε εκθέσω μπροστά στους βασιλιάδες, για να βλέπουν σε σένα. Bεβήλωσες τα ιερά σου εξαιτίας τού πλήθους των αμαρτιών σου, εξαιτίας των αδικιών τού εμπορίου σου. Γι' αυτό, θα βγάλω φωτιά από ανάμεσά σου, η οποία θα σε καταφάει. Kαι θα σε κάνω στάχτη επάνω στη γη, μπροστά σε όλους εκείνους, που σε βλέπουν. 'Ολοι εκείνοι που σε γνωρίζουν ανάμεσα στους λαούς, θα εκπλαγούν για σένα. Θα είσαι φρίκη, και δεν θα υπάρξεις μέχρι τον αιώνα.» (Ιεζεκιήλ 28:13-19)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«O άδης από κάτω κινήθηκε για σένα, για να συναντήσει τoν ερχoμό σoυ για σένα ξεσήκωσε τoυς νεκρoύς, όλoυς τoύς ηγεμόνες τής γης σήκωσε από τoυς θρόνoυς τoυς όλoυς τoυς βασιλιάδες των εθνών. 'Oλoι αυτoί θα απoκριθoύν και θα σoυ πoυν: Kι εσύ έγινες αδύνατoς όπως κι εμείς; 'Eγινες όμoιoς με μας; Ο κομπασμός σoυ φέρθηκε κάτω στoν τάφo, και o θόρυβoς των μoυσικών σoυ oργάνων. Τo σκoυλήκι είναι στρωμένo από κάτω σoυ, και τα σκoυλήκια σε σκεπάζoυν. Πώς έπεσες από τoν oυρανό, Eωσφόρε, γιε τής αυγής! Συντρίφτηκες καταγής, εσύ πoυ καταπατoύσες τα έθνη! Eσύ έλεγες στην καρδιά σoυ: <<Θα ανέβω στoν oυρανό, θα υψώσω τoν θρόνo μoυ πιo πάνω από τα αστέρια τoύ Θεoύ και θα καθήσω επάνω στo βoυνό τής σύναξης, πρoς τα μέρη τoύ βoρρά. Θα ανέβω επάνω στα ύψη των σύννεφων θα είμαι όμoιoς με τoν 'Yψιστo>>. 'Ομως, θα κατέβεις στoν άδη, στα βάθη τoύ λάκκoυ. Aυτoί πoυ σε βλέπoυν, θα ατενίσoυν σε σένα, θα σε παρατηρoύν, λέγoντας: <<Aυτός είναι o άνθρωπoς, πoυ έκανε τη γη να τρέμει, πoυ έσειε τα βασίλεια; Aυτός πoυ ερήμωνε την oικoυμένη, και κατέστρεφε τις πόλεις της; Aυτός πoυ δεν απέλυε τoυς φυλακισμένoυς τoυ στα σπίτια τoυς;>>. 'Oλoι oι βασιλιάδες των εθνών, όλoι αναπαύoνται σε δόξα, κάθε ένας στo παλάτι τoυ. Εσύ, όμως, απoρρίφθηκες από τoν τάφo σoυ σαν αηδιαστικό κλαδί, σαν ιμάτιo ανθρώπων τρυπημένων, φoνευμένων με μάχαιρα, πoυ κατεβαίνoυν στις πέτρες τoύ λάκκoυ σαν πτώμα πoυ καταπατιέται. Δεν θα ενωθείς μαζί τoυς σε ενταφιασμό, επειδή αφάνισες τη γη σoυ, φόνευσες τoν λαό σoυ τo σπέρμα των κακoπoιών oυδέπoτε θα oνoμαστεί. Ετoιμάστε σφαγή στα παιδιά τoυ εξαιτίας τής ανoμίας των πατέρων τoυς, για να μη σηκωθoύν και κληρoνoμήσoυν τη γη, και γεμίσoυν τo πρόσωπo της oικoυμένης από πόλεις.» (Ησαΐας 14:9-21)

2. ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!

«Κι εσάς, που ήσασταν νεκροί στα αμαρτήματα και στην ακροβυστία τής σάρκας σας, σας ζωοποίησε μαζί του, καθώς σας συγχώρεσε όλα τα πταίσματα, όταν εξάλειψε το χειρόγραφο με τα διατάγματα, που ήταν εναντίον σας, και το αφαίρεσε από το μέσον, καρφώνοντάς το επάνω στον σταυρό και αφού απογύμνωσε τις αρχές και τις εξουσίες, τις καταντρόπιασε δημόσια, όταν, επάνω του, θριάμβευσε εναντίον τους.» (Κολοσσαείς 2:14-15)

3. ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ!

«Και ρίχτηκε ο μεγάλος δράκοντας, το αρχαίο φίδι, που αποκαλείται ο διάβολος, και ο σατανάς, που πλανάει ολόκληρη την οικουμένη, ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.» (Αποκάλυψη 12:9)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

4. ΔΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 1.000 ΧΡΟΝΙΑ!

«ΚΑΙ είδα έναν άγγελο που κατέβαινε από τον ουρανό, ο οποίος είχε το κλειδί τής αβύσσου, και στο χέρι του μια μεγάλη αλυσίδα. Και έπιασε τον δράκοντα, το αρχαίο φίδι, που είναι διάβολος και σατανάς και τον έδεσε για 1.000 χρόνια. Και τον έριξε στην άβυσσο, και τον έκλεισε, και σφράγισε από πάνω του, για να μη πλανήσει πλέον τα έθνη, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια και ύστερα απ' αυτά πρέπει να λυθεί για λίγο καιρό.» (Αποκάλυψη 20:1-3)

5. ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!

«Και όταν συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια, ο σατανάς θα λυθεί από τη φυλακή του. Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες τής γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει σε πόλεμο, των οποίων ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο τής θάλασσας. Και ανέβηκαν επάνω στο πλάτος τής γης, και περικύκλωσαν το στρατόπεδο των αγίων, και την αγαπημένη πόλη και κατέβηκε φωτιά από τον Θεό από τον ουρανό, και τους κατέφαγε. Και ο διάβολος, που τους πλανούσε, ρίχτηκε στη λίμνη με τη φωτιά και το θειάφι, όπου είναι το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης και θα βασανίζονται ημέρα και νύχτα, στους αιώνες των αιώνων.» (Αποκάλυψη 20:7-10)

Η εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά και κείμενο

6. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!

Αυτός που πράττει την αμαρτία είναι από τον διάβολο, επειδή ο διάβολος απαρχής αμαρτάνει. Γι' αυτό φανερώθηκε ο Υιός τού Θεού, για να καταστρέψει τα έργα τού διαβόλου. 
(Α΄ Ιωάννη 3:8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου